Politika

Đukanović: Prevareni suverenistički glasači SDP-a i URE se vratili Crnoj Gori i SD-u

Prevareni "suverenistički glasači" SDP-a i URE sa parlamentarnih izbora nijesu željeli da i dalje budu prirepci Demokratskog fronta, pa su se vratili tamo gdje pripadaju - Crnoj Gori i SD-u, saopštila je članica Predsjedništva SD-a, Budimirka Đukanović.
Đukanović: Prevareni suverenistički glasači SDP-a i URE se vratili Crnoj Gori i SD-u
Portal AnalitikaIzvor

Njeno saopštenje prenosimo u cjelosti:

“Lokalni izbori u Nikšiću su završeni, a opozicione poruke o uspjehu bojkota su potpuno utihnule. Očigledno je i njima, kao i nama Socijaldemokratama, sasvim jasno da je „složni“ bojkot opozicije doživio potpuni fijasko. Stiče se utisak da su toga veoma bili svjesni prevareni glasači dvije „građanske, procrnogorske i evroatlantske partije“ sa parlamentarnih izbora - SDP-a i URE, koji su, ne želeći da budu dio onih koji su se u nedostatku vizije i strateških odluka u obliku prirepka pripojili Demokratskom frontu, jasno iskazali povjerenje Socijaldemokratama Crne Gore. Tako su se vratili svojim socijaldemokratskim korijenima, gdje im je vazda i bilo mjesto, da zajedno sa Socijaldemokratama grade bolju budućnost Nikšića i cijele Crne Gore”

Na kraju, kompletnoj opoziciji na čelu sa njihovim progresivnim vođama i mentorima iz Demokratskog fronta, preporučujemo da i dalje zasmijavaju crnogorsku javnost računicama o bojkotu, osvojivši u svom političkom zanosu 65% glasova na neposredno završenim izborima u Nikšiću, značajno više nego što osvajaju kad izađu na izbore. Naravno, sada je aktuelan i nastavak pozorišnog komada „Opoziciono jedinstvo“ pred lokalne izbore u Herceg Novom, gdje neki od njih hoće da učestvuju, neki ne bi, a neki se još plaše da kažu što bi”, saopštila je Đukanović.

Portal Analitika