Košarka

Traži milijardu eura za đecu: Moj sin je bolji od Karija, ubio bi Džordana!

Braća Lonco, LiAnđelo i LaMelo Bol postali su prava košarkaška senzacija u Americi. Dva najstarija brata Bol igraju na poznatom američkom koledžu UCLA, dok bi najmlađi trebalo uskoro da im se priključi. Očekuje se da braća kroz koju godinu zaigraju u NBA.
Traži milijardu eura za đecu: Moj sin je bolji od Karija, ubio bi Džordana!
Portal AnalitikaIzvor

Najmlađi član porodice, 15-godišnji LaMelo, u srednjoškolskoj ekipi protivničkom timu je ubacio čak 92 koša. Najstariji brat Lonco ove godine izlazi na NBA draft i među najvećim je favoritima. Za njim ne kaska ni srednji brat LiAđelo koji je ove sezone na jednoj utakmici upisao 72 poena.

Dok sinovi postižu koševe, najstariji iz porodice Bol brine o njihovom PR-u. U fokus medija došao je nakon izjave da njegov najstariji sin igra bolje od Stefa Karija te da bi jedan na jedan sredio legendarnog Majkla Džordana

"Pet na pet - tu bi Džordan možda pobijedio, ali jedan na jedan - moj sin bi ga ubio"

Tokom intervjua koji je dao za USA Today, LaVar je rekao da očekuje milijardu dolara za ugovor sa Najke, Adidas i Under Armour, zbog čega je postao meta za šalu medija.

"Želim milijardu dolara. To je naša cifra i ne odustajemo od nje. Čak nam i ne trebaju odmah da daju sve. Bio bih zadovoljan kada bi nam isplatili 100 miliona dolara tokom 10 godina."

Bombastične izjave i uspjeh trojice sinova, pretvorile su oca u zvijezdu. Na utakmicama UCLA-a fotografiše se sa navijačima, što je zapravo posao njegovih sinova. No, čini se da su se uloge zamijenile.

Njegove postupke kritikovao je slavni Čarls Barkli. Smatra da ovakvo ponašanje nije primjereno te da braći nikako ne ide u prilog očevo ponašanje.

"Naravno da treba da budeš ponosan na uspjehe svojih sinova, ali ovakvo ponašanje nakon nekog vremena prelazi u idiotizam."

Index.hr

Portal Analitika