Fudbal

LŠ: Kraj za Jovetića i Sevilju, Lester i Juventus u 1/4 finalu!

Sevilja našeg Stevana Jovetića eliminisana je u osmini finala Lige šampiona! Lester je u revanšu slavio 2:0, nakon poraza u prvom meču od 2:1, Jovetić je odigrao drugo poluvrijeme za Špance. Dalje ide i Juventus koji je slavio protiv Porta 1:0, prije dvije neđelje bilo je 2:0 za Italijane.
LŠ: Kraj za Jovetića i Sevilju, Lester i Juventus u 1/4 finalu!
Portal AnalitikaIzvor

Lester je napravio podvig pošto je anulirao pobjedu Sevilje 2:1 iz prvog meča i slavio na svom terenu sa 2:0 u dramatičnom susretu, dok je Juventus rutinski savladao Porto sa 1:0, poslije 2:0 u Portugalu.

Viđen je izuzetno dinamičan meč u kom je bilo svega. Golove za pobjedu svog tima postigli su Morgan u 27. i Olbrajton u 54. minutu. Situaciju u svojoj ekipi pogoršao je Nasri nepromišljenim potezom, kada je poslije sukoba sa Vardijem dobio žuti karton, a tragičar je Nzonzi koji je propustio da donese produžetak svom timu sa penala, koji mu je odbranio heroj Šmajhel. 

Sa druge strane u Torinu nije odigran pretjerano zanimljiv duel u kom je Juventus potvrdio prolaz golom sa penala koji je postigao Dibala, pošto je prethodno isključen Pereira zbog igranja rukom u kaznenom prostoru. 

Prethodno su narednu rundi obezbijedili Bajern, Barselona, Real Madrid i Borusija Dortmund. U srijedu su na programu mečevi Monako – Mančester Siti (prvi meč 3:5 i Atletiko Madrid – Bajer Leverkuzen (4:2).

Portal Analitika