Crna hronika

Brajović svjedočio: Slučaj Ramada je politički motivisan

Po nalogu Višeg suda, predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović, dao je danas iskaz u svojstvu svjedoka na suđenju protiv direktora Direkcije za željeznice Nebojše Obradović. On je u svom iskazu istakao da je čitav slučaj politički motivisan te da je Šehoviću prijećeno kompromitujućim mehanizmima.
 Brajović svjedočio: Slučaj Ramada je politički motivisan
Portal AnalitikaIzvor

''Sjećam se da me je pozvao Damir Šehović i kazao da je imao čudan razgovor sa poslanikom Bojanićem. Naime, Bojanić je tada Šehoviću zaprijetio da ako SD glasa za Pajovića da će pokrenuti mehanizme za kompromitaciju Socijaldemokrata'', naveo je Brajović 

Kako je na svjedočenju Brajović dodao, o navedenom Šehović je upoznao i druge poslanike u Parlamentu. 

''Nakon medijskih natpisa zaključio sam da je Bojanić imao saradnika i to Patriciju Pobrić vezano za kompromitaciju SD kojom je ranije prijetio'', kazao je Brajović.

Podsjetimo, čitav slučaj pokrenula je menadžerka hotela „Ramada“ Patricija Pobrić kada je poslaniku Mladenu Bojaniću dostavila račune, koji ukazuju na to da su Socijaldemokrate Ivana Brajovića plaćale partijske skupove u hotelu „Ramada“ novcem državne Direkcije za željeznice.

Odgovarajući na pitanje branioca optuženog, advokata Nikole Martinovića, Brajović je naveo da ''misli da mu je Šehović nakon razgovora sa Bojanićem pomenuo Ramadu''.

Portal Analitika