Politika

BOŠKOVIĆ: Vanrednih izbora neće biti

Nova Vlada je stabilna i ima apsolutnu podršku parlamenta, kazao je ministar odbrane Predrag Bošković gostujući u emisiji ''U Žiži'' na televiziji Pink M . Bošković dodaje i da nema potrebe za novim aranžmanima i stvaranjem bilo kakve tehničke Vlade i poručuje da vanrednih izbora neće biti.
BOŠKOVIĆ: Vanrednih izbora neće biti
Portal AnalitikaIzvor

Da je Vlada koja je dobila četvorogodšinji mandat stabilna i da je u prvih 100 dana rada to i pokazala poručuje i ministar odbrane Predrag Bošković.

– Ja sam siguran da u ovih prvih 100 dana Vlada pokazala da zna da vlada, da su dobro odabrani spoljnopolitički priroteti i da su fiskalni pokazatelji u prva dva mjeseca ove godine pozitivni u odnosu na prethodnu godinu – kazao je ministar odbrane.

Bošković se osvrnuo i na jučerašnje izbore u Nikšiću i kazao da je zadovoljan rezultatom. Kaže da su protekli u mirnoj atmosferi uz institucije koje rade svoj posao, i poručuje da Bojkot opozicije nije uspio.

– Sinoć je DPS osvojio preko 21 hiljadu glasova sam, to potvrđuje izborni rezultat koji je više nego zadovoljavajući – smatra Bošković.

Uvjeren je da će SO Nikšić raditi u punom kapacitetu i u interesu građana.

 

Portal Analitika