Politika

Vukotić: Istinska socijaldemokratska ideja sačuvana i trajno utemeljena

Jučerašnji dan je bio po mnogo čemu specifičan ali već od danas kreće veliki i naporni rad svih nas zajedno bez obzira na političke i druge razlike da Nikšić učinimo boljim i kvalitetnijim mjestom za život - ističe Spasoje Vukotić, nosilac liste Socijaldemokrata Nikšić.
Vukotić: Istinska socijaldemokratska ideja sačuvana i trajno utemeljena
Portal AnalitikaIzvor

Vukotić se ovim putem zahvalio svim Nikšićanima i Nikšićankama koji su velikom izlaznošću položili još jedan ispit demokratske zrelosti i odgovornosti prema svom gradu.

''Socijaldemokrate su izuzetno zadovoljne postignutim rezultatom jer smo samo za par mjeseci od parlamentarnih izbora osvojili 3 puta veću podršku u odnosu na oktobar 2016. što sve potvrđuje da je istinska socijaldemokratska ideja sačuvana i trajno utemeljena i ovaj rezultat nas dodatno obavezuje da na pravim socijaldemokratakim vrijednostima jos jače istrajavamo i u narednom periodu'', govori Vukotić.

Prema njegovim riječima SD Nikšić su obavezane ogromnim trudom i radom kako bi opravdale ukazano povjerenje.

''Posebnu i ogromnu zahvalnost dugujemo Nikšićankama i Nikšićanima koji su nas juče olovkom podržali, njih preko 2300, i ukazali nam izuzetno povjerenje koje nas obavezuje da ga ogromnim trudom i radom opravdamo. Oni nam daju neizmjernu snagu da nastavimo našu misiju koja traje već 26 godina i za koju znamo da predstavlja srž demokratske i prosperitne Crne Gore'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika