Crna hronika

Tukli se dok ih nije razdvojila interventna

Dvije grupe mladića potukle su se u subotu veče dvadesetak minuta poslije ponoći u Ulici kralja Nikole u Podgorici, a teži incident spriječili su pripadnici Interventnog voda, kada su ih sve uveli u kombi i odveli na saslušanje u prostorije policije.
Tukli se dok ih nije razdvojila interventna
Portal AnalitikaIzvor

Prema nezvaničnim saznanjima Dnevnih novina, patrola podogričkog Centra bezbjednosti izašla je na lice mjesta po prijavi da se iza zgrade “Šofranac” u Ulici kralja Nikole tuku dvije grupe mladića.

Zatekli su ih usred obračuna koji se nije stišavao sve dok nije stiglo pojačanje iz Interventne jedinice, koja je uspjela da razbije obračun i učesnike privede u policijske prostorije.

Prilikom dalje analize slučaja, utvrđeno je da je u obračunu učestvovala grupa mladića iz Zete sa jedne i grupa iz Stare varoši sa druge strane, i to Milutin Rajković (21), Marko Rajković (21), Boris Kolorogić (20) i Nešo Drakić (21), dok su sa druge strane bili Aldin Haverić (20), Aldin Arović (22), Emil Kerović (20) i Rade Pavićević (27).

Oni su u incidentu zadobili lakše tjelesne povrede.

Nakon što su privedeni, od njih su prikupljena obavještenja, a o cijelom slučaju je upoznat nadležni državni tužilac, kojem su formirani spisi predmeta na dalje odlučivanje.


Dnevne novine

Portal Analitika