Košarka

ŠEHOVIĆ: Ne idemo sa bijelom zastavom u Beograd!

U ovom trenutku Zvezda je veliki favorit, zbog pokrivenosti na svim pozicijama. Napravili su odličnu ekipu, igraju u odličnom ritmu , tako da nas sigurno očekuje težak meč, ali nećemo otići da se predamo u Beograd, kazao je na današnjem presu bek šuter Budućnost Volija, Sead Šehović.
ŠEHOVIĆ: Ne idemo sa bijelom zastavom u Beograd!
Portal AnalitikaIzvor

Budućnost Voli u posljednjem kolu regionalne ABA lige sjutra veče gostuje u Beogradu, trenutnom lideru, ekipi Crvene Zvezde trofejnog crnogorskog stručnjaka Dejana Radonjića. Od ishoda tog duela zavisiće konačan poredak za predstojeći plej-of. Ukoliko podgorički tim ubilježi trijumf, za protivnika će imati zagrebačku Cedevitu, u protivnom, rival će im opet biti Zvezda.

Šehović ističe važnost sjutrašnjeg meča i dodaje da su "plavi" spremni za taj duel.

- Spremamo se za ovaj meč koji je mnogo važan. Otići ćemo da damo sve od sebe i da probamo da odigramo na najbolji mogući način. Vidjećemo sjutra veče da li će to biti dovoljno - kazao je Šehović.

On je ocijenio da je Zvezda kvalitetan tim koji ove sezone igra veoma dobru košarku.

- Očekuje nas veoma težak meč. Kao što znamo, Zvezda je jedan veoma kvalitetan tim, kao jedini predstavnik u Euroligi bilježe impresivne rezultate i igraju veoma dobru košarku. Sigurno da su favoriti, kako u ovom meču, tako i u ABA ligi. To su pokazali kroz cijelu sezonu konstantno i svojim rezultatima - zaključio je Šehović.

Podsjetimo, prvi duel ove sezone koji se igrao u "Morači" pripao je Zvezdi, rezultatom 77:54.

zuros

Trener "plavih" Ilijas Zuros svjestan je ozbiljnosti meča i kvaliteta protivnika. Ističe da će njegov tim dati sve od sebe i nadati se najboljem ishodu.

- Sjutra igramo sa Zvezdom. Znamo protiv koga igramo. To je jedan od najboljih timova u Evropi i rekao bih jedan od favorita za „Top 8“ Eurolige, nakon dobrih partija i igara koje su pružili tokom sezone.  To je ekipa koja je, takođe, favorit za osvajanje ABA lige. Imaju najbolji roster, istog trenera, fanatične navijače i vruć teren. Daćemo sve od sebe kao što to radimo u svakoj utakmici i onda ćemo se pripremati za plej-of utakmice - zaključio je Zuros.

A.P.

Portal Analitika