Crna hronika

Na Šaranovića pucano iz dva oružja?

Danilovgrađanin Slobodan Šaranović (79) ubijen je sinoć oko 22 sata na kućnom pragu u budvanskom naselju Dubovica, a budvanska policija još nije uspjela da identifikuje osumnjičene za ovaj zločin, piše Pobjeda.
Na Šaranovića pucano iz dva oružja?
Portal AnalitikaIzvor

Istražitelji vjeruju da je na Šaranovića pucano iz automatske puške na samo nekoliko metara razdaljine od ulaza zgrade u kojoj je živio. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, ubice su na Šaranovića iz automobila u pokretu ispalile više hitaca. Šaranović je preminuo na licu mjesta.

Prema prvim nalazima istrage, na Šaranovića je pucano iz dva različita vatrena oružja i na licu mjesta je pronađeno više čaura različitog kalibra, što navodi na zaključak da je ubistvo brižljivo planirano.

Optužnica protiv Šaranovića i Ratka Koljenšića, okrivljenih da su naručili i organizovali ubistvo Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića, četiri puta je vraćena Višem državnom tužilaštvu na dopunu istrage.

Osim likvidacija Bojovića i Vidakovića, cilj ove organizacije su, prema stavu istražitelja, bila ubistva Vladimira Jovanovića, Filipa Koraća, Luke Đurovića, Siniše Petrića i Saše Cvetanovića. Oni su, prema ocjeni Tužilaštva, pripadali suparničkom klanu Luke Bojovića koji se smatra odgovornim za ubistvo Branislava Šaranovića, brata ubijenog Slobodana.

Više pročitajte u današnjem broju Pobjede

Portal Analitika