Društvo

Održana sjednica skupštine udruženja pčelara "Crnogorska pčela"

Druga redovna sjednica skupštine udruženja pčelara ,,Crnogorska pčela“ održana je u restoranu "Lovac" na Zlatici. U punoj sali restorana, osim pčelara prisustvovali su i predstavnici medija, Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, predstavnik Saveza pčelarskih udruženja Vlado Radulović, kao i predsjednici više udruženja iz drugih gradova Crne Gore.
Održana sjednica skupštine udruženja pčelara "Crnogorska pčela"
Portal AnalitikaIzvor

Sjednicu je otvorio predsjednik skupštine Drago Tomić, a predsjednik udruženja Mile Šestović prisutnima je predstavio plan i program rada za 2017. godinu, prema kojem su planirane praktične aktivnosti na pčelinjacima. Udruženje će, u ovoj godini, edukovati članove o načinu razorajavanja, dodavanju matičnjaka I matica.

Sekretar udruženja Miloš Đurđić predstavio je pristunima finansijski izvještaj za prethodnu godinu koji je nakon pozitivnog mišljenja nadzornog organa jednoglasno usvojen.

Udruženje pčelara ,,Crnogorska pčela” osnovano je prije godinu dana, a do sada bilježi rast u broju novih članova iz svih gradova Crne Gore. Članovi su ovog udruženja su i deset organskih pčelara, koji organski crnogorski med predstavljaju širom svijeta.

Nakon formalnog dijela uslijedila je i večera, a predsjednik udruženja Mile Šestović pozdravio je prisutne i poželio im srećan rad u 2017. godini.

 

Portal Analitika