Politika

Opozicija pozvala građane da ne izađu na izbore

Demokratski front, Demokrate, Demos, SNP i Građanski pokret URA u Nikšiću su večeras održali protestni skup, najavljen kao skup protiv uvođenja jednopartizma u tom gradu. Jedino nijesu prisustvovali predstavnici SDP-a.
Opozicija pozvala građane da ne izađu na izbore
Portal AnalitikaIzvor

Predstavnici opozicije sa skupa su pozvali građane Nikšića da u nedjelju, 12. marta, ne izlaze na izbore i tako, kako su kazali, ne dozvole da se u gradu pod Trebjesom, uvede jednopartijski sistem.

"Na ponovljenim izborima ćemo zajedno svi vratiti privredu Nikšiću, vratiti Nikšiću radna mjesta, jer je to jedini put za nas. Bojkotom i protestima do nove Crne Gore", poručio je Veljko Vasiljević iz DF-a.

Takođe, sa skupa je poručeno da ne daju da se ozvaniči jednoumlje u Nikšiću.

"Jednopartiski izbori su dokaz da Crna Gora ima problema samo sa jednom partijom i samo sa jednim čovjekom. Ali, sa ovog skupa poručujemo sve vam je džaba, ne damo da se ozvaniči jednoumlje u Nikšiću", poručio je Momčilo Koprivica iz Demokrata.

"Nadam se da građani Nikšića poslušaće naš savjet, ostati u svojim domovima jer razloga za bojkot je mnogo", kazala je Anka Vukićević iz Demosa. 

 

IZVOR: RTCG

 

 

Portal Analitika