Politika

SDP: Nikšić jedino mjesto u Evropi sa jednopartijskim izborima

Socijaldemokratska partija (SDP) apelovala je na građane Nikšića da ne izlaze na izbore u nedjelju, a da, ako već moraju, izborni listić ućine nevažećim.
SDP: Nikšić jedino mjesto u Evropi sa jednopartijskim izborima
Portal AnalitikaIzvor

U proglasu koji je SDP uputila Nikšićanima povodom predstojećih lokalnih izbora, navodi se da će u nedjelju Nikšić biti jedino mjesto u Evropi u kojem će se održati jednopartijski izbori.

„Uzeli su vam pravo na pristojan rad i miran život, a sada hoće da vas ponize i pred cijelim svijetom, glasanjem silom na sramotu. Brukaju ime grada koji je kroz čelični znoj uzdizao ime Crne Gore“, naveli su iz SDP-a.

Kako navode, „DPS samodržac je zarobio Crnu Goru i pretvorio je u svoje imanje, gdje oni uzimaju plodove koje vi mukom stvarate“.

„Njima je Crna Gora imovina, a ne domovina. I kad su vam sve uzimali, sluge nikad nijeste pristali biti. Grade prkosnog Ljuba Čupića, pokaži otpor kao i vazda nepravdi – ne upisujte vaše ime u arhive Pink autokratije. Ne izlazite na izbore, a ako već morate učinite listić nevažećim. Brzo će doći dan da birate kao slobodni ljudi na pravim izborima“, poručeno je iz SDP-a.

 

Portal Analitika