Politika

RADUNOVIĆ: Opozicija mora podići nivo otpora

Visoki funkcioner DF-a Slaven Radunović, ocijenio je da opozicija mora zajednički da podigne nivo otpora na najviši nivo i nađe, kako je rekao, “adekvatan odgovor na potpuno neizdrživu političku, institucionalnu i ekonomsku krizu u Crnoj Gori”.
RADUNOVIĆ: Opozicija mora podići nivo otpora
Portal AnalitikaIzvor

“Spiskovi DPS ucjenjivača budvanskih glasača, koji su skoro objavljeni, samo su novi prilog bezbroju dokaza da je vladajuća partija ustvari političko krilo kriminalnog udruženja. Preduslov za nekontrolisanu pljačku sopstvene države i njenih građana je uspostava vlasti koja je spremna da sve raspoložive resurse, kao i sve institucije, stavi pod kontrolu diktatora lično. Čak se i neskriveno kriminalne metode koriste za taj cilj. Da je sreće, i makar polupravne države, SDT bi već danas pokrenuo hitnu istragu i procesuirao ucjenjivače i inspiratore lova na ljudske duše, kako bi obeshrabrio njihove partijske drugove da se time bave u izbornim procesima koji nam se bliže”, naveo je Radunović.

Umjesto toga, kako je dodao,  prvoosumnjičeni iz afere "Snimak" je jednoglasno izabran u Državnu revizorsku instituciju da odatle "nezavisno" obavlja posao kontrole, a SDT se bavi podučavanjem optuženih u montiranom procesu kako da iznose svoju "odbranu".

“Zbog svega toga, opozicija mora zajednički da podigne nivo otpora na najviši nivo i nađe adekvatan odgovor na potpuno neizdrživu političku, institucionalnu i ekonomsku krizu u Crnoj Gori”, zaključio je Radunović u izjavi objavljenoj na Fejsbuk stranici Fronta.

Portal Analitika