Zabava

Anđelina Džoli je kraljica manipulacije

Anđelina Džoli je shvatila da je Holivud stao na stranu Breda Pita, pa ga više ne optužuje za nasilje. Glumica je nedavno s djecom provela nekoliko nedjelja u Kambodži, poslije čega je promjenila mišljenje o svom bivšem suprugu.
Anđelina Džoli je kraljica manipulacije
Portal AnalitikaIzvor

Nakon što je u javnost izašlo da se razvode, Anđelina je na sve moguće načine htjela ocrniti Breda i prikazati ga kao nasilnog oca, na što mnogi nisu nasjeli. 

"Sad mahnito traži publiciste i agente da joj pomognu da promjeni taktiku", kaže holivudski menadžer o slavnoj glumici. Nakon veze koja traje od 2006. godine, a zadnje dvije proveli su i u braku, Anđelina i Bred Pit (53) a prošle godine u septembru su objavili da se rastaju. Svemu je prethodila svađa u privatnom avionu kad je Pit, tvrdila je glumica, fizički nasrnuo na njihova najstarijeg sina, jednog od njihovo šestero djece, tinejdžera Medoksa. 

Džolijeva je, kažu u Holividu, odmah u medije pustila preuveličane detalje tog incidenta kako bi sudove okrenula u svoju korist i dobila potpuno starateljstvo nad djecom. Pit je bio pod istragom socijalnih službi i FBI, a Holivud je stao na njegovu stranu. Sve optužbe su na kraju odbačene. Shvatila je da je on zapravo bio “zlatan dečko”, a ona njegova pratilja te da joj se ta taktika obila o glavu. 

"U skoroj budućnosti očekujte intervjue u kojima Anđelina ponovno govori kako je Bred divan otac i kako će do kraja ostati član porodice, kao i prve fotografije cele nasmijane porodice na nekom putovanju. Ona je kraljica ‘namještenih’ fotografija i manipulacije", kažu američki PR stručnjaci.

Portal Analitika