Politika

Đukanović: Opozicija bestidno izdaje Crnu Goru

Demokratska partija socijalista (DPS) je noćas održala završnu konvenciju u Nikšiću. Predsjednik te partije Milo Đukanović kazao je na njoj da opozicija ne učestvuju na izborima, jer na njima ne bi imala promil šanse za pobjedu. Đukanović je dodao da su Demokratski front (DF), kao i ostatak opozicije izdajnici.
Đukanović: Opozicija bestidno izdaje Crnu Goru
Portal AnalitikaIzvor

“ Oni koji danas bestidno izdaju Crnu Goru odvažili su se da otvoreno i ponosno govore o izdaji crnogorskih interesa. Isti ti ljudi danas dobro plaćeni pokušavaju da ospore pravo Crne Gore na slobodnu budućnost. Riječ ovdje nije samo o DF-u već i o samozvanoj građanskoj opoziciji koja još licemjernije i opasnije pomaže DF-u u tom opakom naumu. Pokušavaju pri tome da prevare sve  čak i evropske sagovornike ”, kazao je on.

Demokratska partija socijalista (DPS) je noćas održala završnu konvenciju u Nikšiću.

“ Jedna forma je bila što su uradili u kampanji uoči parlamentarnih izbora kada su prljavim i ilegalnim  novcem i podrškom i kupovinom medija pokušali da ostavre svoju dominaciju. Druga forma je ono što su pokušali da urade 16. oktobra naveče kada se nijesu libili terorizma i ubistava samo da se dokopaju vlasti u Crnoj Gori. Ali, to je njihov nedosanjani san. Treća forma je bojkot izbora“, poručio je on.

Đukanović je kazao da opozicija želi da pošalje poruku međunarodnim partnerima da je Crna Gora nestabilna zemlja.

„To rade za tuđi interes. Naš odgovor na to je „Koga nema bez njega se može“, poručio je Đukanović.

Portal Analitika