Društvo

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

Sjutra, u petak se na jugu očekuje promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, uz mogućnost ponegdje za kratkotrajnu kišu, saopštava se iz Hidrometeorološkog zavoda Crne Gore.
Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje za vikend
Portal AnalitikaIzvor

Na sjeveru umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, u višim planinskim predjelima susnježica i snijeg. Vjetar umjeren do jak, krajem dana i tokom noći na udare veoma jak i olujni, sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha, -2 do 12, najviša dnevna od 1 do 20 stepeni.

U subotu se očekuje malo do umjereno oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, a na sjeveru umjereno do potpuno oblačno, uz mogućnost rijetke pojave slabih kratkotrajnih padavina. Vjetar pojačan do jak, na udare i olujne jačine, sjevernih smjerova, krajem dana će postepeno slabiti. Jutarnja temperatura vazduha, -4 do 12, najviša dnevna od -1 do 18 stepeni.

U nedjelju se očekuje sunčano vrijeme, sa najmanjom temperaturom vazduha u Plužinama do -8, Plav -10, Gusinju -7, Andrijevici -6, Mojkovcu -4, Šavniku, -3, Kolašinu -2. Najviša temperature biće u Podgorici i Ulcinju do 16 stepeni, Tivtu do 14,  u Kotoru do 13,

Portal Analitika