Fudbal

LE: Mančester u Rusiji, Roma u Lionu, njemački derbi

Žoze Murinjo nije bio zadovoljan kada je Mančester junajted na žrijebu osmine finala Lige Evrope za rivala dobio Rostov. Još manje se portugalski stručnjak obradovao susretu u Rusiji kada je vidio u kakvom je stanju teren stadiona ,,Olimp-2“.
LE: Mančester u Rusiji, Roma u Lionu, njemački derbi
Portal AnalitikaIzvor

 - Znam da moramo, ali i dalje mi je teško da povjerujem da ćemo igrati na ovakvom terenu, ako se ovo može nazvati terenom. Dok sam ga razgledao, kratko sam pričao sa jednim gospodinom iz Uefe. Kada sam mu prenio moju zabrinutost, rekao mi je da su igrači osigurani, ako se nešto dogodi - nema problema - rekao je Murinjo.

Iz redova Rostova odgovorili su Specijalnom da se uzalud žali.

- Teren zaista nije kvaliteta na koji su naši gosti navikli u Engleskoj. Ali, biće isti za sve. To se mora imati na umu - istakao je trener Ivan Daniljanc.

Jedan od zanimljivih parova Lige Evrope čine Lion i Roma. ,,Vučica“ je doputovala u Francusku nakon poraza od Napolija u derbiju posljednjeg kola Serije A, kojem je prethodio i neuspjeh protiv Lacija u prvom meču polufinala Kupa.

Dosta pažnje privlači njemački okršaj između Šalkea i Borusije Menhegladbah, kao i belgijski između Genta i Genka, a puno vatre očekuje se u duelu Olimpijakosa i Bešiktaša.

Raspored

19.00 - APOEL - Anderleht

19.00 - Kopenhagen - Ajaks

19.00 - Rostov - Man. junajted

21.05 - Selta - Krasnodar

21.05 - Gent - Genk

21.05 - Lion - Roma

21.05 - Olimpijakos - Bešiktaš

21.05 - Šalke - Borusija M.

Portal Analitika