Zabava

SERGEJ i peti put napunio SPLENDID: Svoj rođendan nijesam mogao bolje zamisliti!

Tradicija je nastavljena - najpopularniji crnogorski pop pjevač i kantautor, Sergej Ćetković i ove godine, peti put uzastopno održao je koncert povodom 8. Marta u hotelu Splendid, pred skoro 700 posjetilaca. Mjesto više tražilo se do samog početka koncerta , a oni najuporniji koji su ipak ostali iza vrata, nadali su se da će na lobiju uspjeti da čuju pjesme omiljenog izvođača.
SERGEJ i peti put napunio SPLENDID: Svoj rođendan nijesam mogao bolje zamisliti!
Portal AnalitikaIzvor

Već nakon prvih taktova  pjesme 'Moj svijet' bilo je jasno da emocija neće nedostajati .

“Ovo je već peti put da nastupamo u Splendidu. Zbog ovih nastupa se u trenucima nekog zadovoljstva osjetim poput velikih zvijezda tipa Elton Džona, koji imaju desetogodišnje ugovore sa luksuznim hotelima, naročito u Vegasu  I nadam se da ćemo se ovdje družiti još mnogo mnogo godina” - izjavio je Ćetković.

Damama  je i ovoga puta s ljubavlju otjpevao svoje najveće hitove: “Zaustaviću vrjeme”, “Pogledi u tami “'Korov”, 'Dva minuta”, “Kad bi htjela ti”, , “Zar je kraj “ , koji su ispraćeni horskim pjevanjem publike. Nijesu se štedjeli ni dlanovi, ni glasne žice, ponajmanje mobilni telefoni, kako bi se zabilježio svaki segment provoda u Splendidu.

splendid-sergej-04

Neposredno i šarmantno Sergej se potrudio da uvaži gotovo sve posjetioce prošetavši duž prepune sale, kako bi sa njima otpjevao svoje pjesme.Taj gest ih je posebno obradovao, a oni koji su uspjeli da  sa njim podijele mikrofon vidno su se trudili da mu budu što bolja muzička podrška i da ne razočaraju uvaženog člana žirija brojnih muzičkih takmičenja.

Sjajna atmosfera koju napravi na koncertima u pratnji benda koji je još jednom potvrdio koliko dobro zvuči uživo, i ovoga puta je ohrabrila mladića koji je uz svevrsdnu Sergejevu pomoć zaprosio svoju djevojku. Budući mladenci prvi ples odigrali su uz pjesmu “ Pogledi u tami” na oduševljenje i uz gromoglasan aplauz prisutnih gostiju hotela.

splendid-sergej-07

Bilo je ovo dvostruko slavlje, jer je Sergej radno proslavio i ovaj rođendan. Oko 700 gostiju je uz refren njegovog hita “Nek te ljubav dočeka “ do bine dopratilo trospratnu tortu - poklon hotela Splendid. Čak i prvo parče, Sergej je  podijelio sa gostom iz Irske koji je takođe slavio, a ostatak sa najvjernijim fanovima iz prvih redova. Ukrasnu notu sa vrha zadržao je kao pokolon za kćerkice.

“Svoj rođendan nijesam mogao zamisliti bolje. Hvala vam na iskrenim emocijama “, poručio je sa bine Sergej i za kraj otpjevao “ Još volim te”.

splendid-sergej-06

Već 11. marta Sergej će sa bendom nastupiti u Dubrovniku, u klubu Revelin. U međuvremenu, kako je naglasio, pripremaju se novi koncerti, ali i novi spotovi kojima će obradovati fanove.

Portal Analitika