Svijet

Vučić vidio od DF- a, pa angažovao Šaviva

Predsjedničku kampanju Aleksandra Vučića i ovog puta radiće izraelska kompanija, ali je već oprobani tim pojačan jednim novim imenom - Aronom Šavivom, vlasnikom kompanije "Šaviv stratedži end kampeins".
Vučić vidio od DF- a, pa angažovao Šaviva
Portal AnalitikaIzvor

- Vučić je prije nekoliko mjeseci na televiziji vidio spotove Demokratskog fronta u Crnoj Gori i tražio od saradnika da ga povežu sa agencijom koja ih je osmislila i snimila. Tako je došao do Šaviva, inače bliskog saradnika Asafa Eisina koji već godinama radi za Srpsku naprednu stranku - kažu za "Blic" u Vučićevom kabinetu.

Dok se Šaviv bavi kreativnim dijelom kampanje, Eisin je bolji za tehnički dio posla, poput istraživanja javnog mnjenja, fokus grupa... Šavivova agencija je radila političke kampanje širom svijeta, a jedna od njih je i posljednja za izraelskog premijera Benjamina Netanjahua.

Prva dva spota Aleksandra Vučića, u avionu i u pabu gdje se čuje skandiranje "Vučiću, pederu", izazvala su veliku pažnju korisnika društvenih mreža. Kako nam je povjerio izvor iz Vučićevog okruženja, narednih dana pojaviće se treći spot, koji je snimljen u biblioteci.

IZVOR: Blic.rs

 

Portal Analitika