Politika

Demokrate: Sa indignacijom odbijamo poziv Markovića, bojkot daje rezultate

Demokratska Crna Gora saopštila je da da sa indignacijom odbija, kako navode, tobožnji poziv Duška Markovića, a istinski poziv šefa nad šefovima Đukanovića, da uđu u njegovu Vladu i dodala da bojkot parlamenta očigledno daje rezultate.
Demokrate: Sa indignacijom odbijamo poziv Markovića, bojkot daje rezultate
Portal AnalitikaIzvor

„Visok stepen gnušanja kod Demokrata ovim pozivom ne proizlazi samo iz odluka najviših partijskih organa da sa DPS-om, Milovim, Duškovim ili bilo čijim, nećemo činiti bilo kakvu većinu ni prije, ni nakon izbora, niti ćemo ulaziti u njihove vlade, već iz činjenice da su ove ličnosti i njihova partija inaugurisali naopaki sistem vrijednosti i sve ono protiv čega se bori svaki časni građanin u Crnoj Gori“, navodi se u saopštenju.

 

Dodaje se da bojkot, očito, daje rezultate.

 

„Da nije tako, ne bi stizali ovi, istina, perfidni pozivi onih koji su izabrani u polupraznoj sali Skupštine i koji jašu na sopstvenom porazu na izborni dan. Shvataju oni to kao pobjedu za njih, ali je Crna Gora kao država žestoko poražena kada jedan njen organ obavještava javnost o „terorističkim napadima“ i time stvara atmosferu straha i šoka kod ogromnog broja birača, a drugi državni organ nakon toga potvrdi i kaže kako je sve proteklo u fer i demokratskoj atmosferi i izjašnjavanje ocijeni kao slobodno“, kaže se u saopštenju.

 

Demokrate su ponovile, kako navode,  čisto da ne ostane bilo koja nedoumica u pogledu njihovog  stava u vezi sa pomenutim pozivom – onaj opozicionar koji prihvati poziv Duška Markovića i uđe sa njim u Vladu biće označen kao najveći izdajnik u istoriji Crne Gore. 

 

Portal Analitika