Turizam

NPCG na Internacionalnom sajmu turizma u Berlinu

Na jednoj od najposjećenijih berzi svjetske turističke industrije “ITB 2017” koja se održava u Berlinu od 8. do 12. marta 2017. godine turističku ponudu pet nacionalnih parkova drugu godinu zaredom predstaviće Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore.
NPCG na Internacionalnom sajmu turizma  u Berlinu
Portal AnalitikaIzvor

Nacionalni parkovi Crne Gore predstaviće svoju ponudu na štandu Nacionalne turističke organizacije zajedno sa predstavnicima lokalnih turističkih organizacija i turističke privrede Crne Gore.

Posjetioci ITB u Berlinu, kada je riječ o nacionalnim parkovima, imaće priliku da se informišu o aktivnom odmoru i ponudama koje ne treba propustiti prilikom posjete crnogorskim zaštićenim područjima. Svim zainteresovanim biće dostupni i promotivni materijali JPNPCG.

Na jednoj od najvažnijih međunarodnih turističkih manifestacija na svijetu naći će se oko 10.000 izlagača iz preko 180 zemalja.

Sajam je ujedno i prilika za organizovanje niza sastanaka sa predstavnicima njemačkih turističkih poslenika, potpisivanje aranžmana za narednu sezonu.
Njemačko tržište je jedno od najvećih emitivnih tržišta sa preko 60 miliona turista godišnje. Prema istraživanjima rastući segmenti tražnje su luksuzni ekoturizam i aktivan odmor, krstarenja i kulturni turizam. 

Portal Analitika