Društvo

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana

Danas, 7.marta je pretežno oblačno vrijeme, povremeno kiša, na jugu lokalno mogući i pljuskovi s grmljavnom, u višim planinskim predjelima na sjeveru i susnježica i snijeg.
Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana
Portal AnalitikaIzvor

Vjetar umjeren do pojačan, na udare jak, južnih smjerova, poslijepodne u slabljenju i skretanju na istočni, a tokom noći na sjeveroistočni smjer i u pojačanju. Najviša dnevna temperatura vazduha od 3 do 15 stepeni. 

Sjutra nas u južnim i centralnim predjelima promjenljivo oblačno i uglavnom suvo vrijeme, saopštava se iz hidrometeorološkog zavoda Crne Gore. Na sjeveru pretežno oblačno, povremeno kiša, a u višim predjelima snijeg. Vjetar umjeren do jak, sjeveroistočni i sjeverni. Jutarnja temperatura vazduha -2 do 10, najviša dnevna od 1 do 17 stepeni. 
U četvrtak nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, bez padavina. Najniža temperatura se očekuje u Plavu, do -9 stepeni i u Plužinama, do -4 stepena, dok se najviša očekuje u Ulcinju do 20 stepeni i u Tivtu i Podgorici do 17 stepeni, saopštava se iz hidrometeorološkod zavoda Crne Gore.


 

Portal Analitika