Zabava

Princ Hari i Megan Markl uživaju na odmoru na Karibima (FOTO)

U ljepotama Jamajke ovih su dana uživali princ Hari i njegova djevojka Megan Markl. Par je tamo stigao na vjenčanje jednog od najboljih prijatelja princa Harija, Toma Inskipa, koji je sa svojom dugogodišnjom djevojkom Larom Hjuz-Jang ovog vikenda izmijenio bračne zavjete.
Princ Hari i Megan Markl uživaju na odmoru na Karibima (FOTO)
Portal AnalitikaIzvor

Britanski mediji, čim su saznali za ovo vjenčanje, na Jamajku su poslali i svoje najbolje paparace kako bi napokon ovjekovječili zaljubljeni par, u malo opuštenijoj atmosferi. Naravno, to im je pošlo za rukom, budući da se princ Hari gotovo nije odvajao od svoje lijepe djevojke.

Dane su provodili u vili u sklopu "Round Hill Hotel and Villas", luksuznom resortu s privatnim infiniti bazenom, luksuznim spa centrom i apartmanima za čije je uređenje zaslužan slavni dizajner Ralf Loren. Cijena za tri noćenja, koliko je minimum za ostanak u luksuznoj vili, kreće se do nevjerovatnih 14 hiljada funti.

Budući da je ovo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na nekom događaju prepunom ljudi, sve je iznenadilo što se par nije nimalo ustručavao izmijenjivati nježnosti. Ali, to i ne čudi, budući da su Megan i Hari bili čak dvije sedmice razdvojeni zbog obaveza. Princ Hari na Jamajku je sletio nekoliko dana ranije normalnim letom, dok je njegova djevojka za put, zahvaljujući prijatelju, stigla privatnim avionom iz Toronta.

'Samo je pitanje dana kada će i Hari zaprositi Megan. Pričali su puno o tome, oboje žele djecu, a i Megan mu je rekla kako će zbog njega ostaviti glumu', otkrio je izvor blizak paru. Šuška se kako je Megan navodno već tražila od producenata serije 'Suits' da izbace njen lik jer se želi posvetiti dobrotvornom radu.

20170306123917589992
Portal Analitika