Fudbal

Barsa stiže u Italiju i donosi 60 miliona eura

Italijom kruži priča da su Mančester Siti i Čelsi ponovo digli sidro i krenuli ka Torinu po Bonućija, s tim što se u konkurenciju ozbiljno umiješala - Barselona!
Barsa stiže u Italiju i donosi 60 miliona eura
Portal AnalitikaIzvor

Katalonski gigant duže vrijeme traga za jednim iskusnim štoperom koji bi zacementirao bedem ispred gola Mark Andrea Ter Štegena, a Bonući je identifikovan kao savršen partner Đeraru Pikeu.

Barsa je, navodno, već nekoliko puta slala svoje skaute, kako bi utvrdili može li Bonući da se adaptira na stil igre, a kako su posljednji izvještaji donijeli pozitivne rezultate, očekuje se da će tokom ljeta snažno krenuti po potpis 29-godišnjeg Italijana. 

Za taj posao će, pominje se, Barselona iskeširati čak 60.000.000 eura, a olakšavajuća okolnost mogla bi da bude ako Maks Alegri ostane na kormilu Stare dame. Podsjetimo, Alegri je iskočio kao prvi nasljednik Arsena Vengera na klupi Arsenala, mada rimski Korijere delo Sport tvrdi i da je na podužoj listi potencijalih kandidata upravo za mjesto šefa Barselonine struke.

Jer, Luis Enrike je nedavno najavio da na kraju sezone neće produžavati ugovor sa Barsom, što je velikana sa stadiona Kamp Nou natjeralo da krene u potragu za novim trenerom. 

Portal Analitika