CEDIS

Marija Jovović nova šefica PR službe CEDIS-a

Dosadašnja portparolka Ministarstva prosvjete Marija Jovović , imenovana je za šeficu PR službe Crnogorskog elektrodistrubitivnog sistema (CEDIS).
Marija Jovović nova šefica PR službe CEDIS-a
Portal AnalitikaIzvor

Informaciju o prelasku na novu dužnost, Jovović je potvrdila za naš portal.

Marija Jovović rođena je u Podgorici 30. juna 1978. godine. Osnovnu i srednju školu završila je u Podgorici. Fakultet pravnih nauka završila je na Univerzitetu Crne Gore. Zvanje specijaliste za evropsko pravo stekla je na Specijalističkim studijama prava Evropske unije - Pravni fakultet Beograd i Centre Europeen Universitaire De Nancy France.

Zvanje magistra nauka (MSc) stekla je 9. jula 2009. godine na Fakultetu političkih nauka u Podgorici. Magistrirala je na temi „Zatvorski sistem u Crnoj Gori i odnosi s javnošću”. Svoju radnu profesionalnu karijeru započela je u Elektrodistribuciji Podgorica, zatim Sekretarijatu za sport-Opština Podgorica, Ministarstvu rada i socijalnog stranja- savjetnik minstra za odnose s javnošću-PR menadžer, Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija – savjetnik direktora za odnose s javnošću-PR menadžer, Upravi carina Crne Gore- načelnica Službe za opšte poslove, odnose s javnošću i javne nabavke – PR menadžer, Upravi policije Crne Gore i Ministarstvu rada i socijalnog staranja.

Portal Analitika