Politika

DPS: Ranko, zašto si izdao Crnu Goru?

Nezajažljiva žeđ za vlašću pomjerila je Ranka Krivokapića sa visoke stolice u opozicione klupe, pa ne zna kud udara. Zato nije ni čudo što je svoju SDP doveo tu gdje je danas – na margini crnogorske političke scene. Gdje i on, ocijenili su iz DPS-a u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.
DPS: Ranko, zašto si izdao Crnu Goru?
Portal AnalitikaIzvor

Cio zivot se ustvari bavi uzaludnim stvarima, i izmišljanjima o svojoj veličini. Samoproglašenom ustavotvorcu u tom tonu protiče čitava politička karijera. Prvo je želio da bude Rakčević umjesto Rakčevića, potom Đukanović umjesto Đukanovića, na kraju i Mandić umjesto Mandića, a sada bi malo da bude i Vrhovni državni tužilac umjesto VDT-a, dodaju iz DPS-a.

- Nije ni čudo, jer profil političara kakav je Krivokapić nema svoj identitet, već se kao parazit nakači na neuporedivo jačeg od sebe i tako opstaje dok ne nađe novog „domaćina“. Pošto mu je u samom startu propao pokušaj da sebe nametne kao lidera opozicije, sada je novog „domaćina“ našao u instituciji VDT-a, u čije ime prijeti bez utemeljenja. I Krivokapiću treba da bude jasno – političke licemjere njegovog kalibra niko ne želi uz sebe, pa čak ni DF. Makar su toliko naučili od DPS-a - navode iz ove partije.

Nije Krivokapić taj koji će bilo kome šta zabranjivati i određivati mu sudbinu, mada bi u svom umišljaju veličine volio da je takva moć samo u njegovim rukama. Što god i koliko god puta ponovio svoje laži, dva su ključna pitanja koja mu ruše kompletnu političku koncepciju: Đe si bio 18 godina? Zašto si izdao Crnu Goru, pitaju se iz DPS-a na kraju saopštenja.

Portal Analitika