Politika

Krušo: Smjena Radmana pravna besmislica

Demokratsku partiju socijalista u Herceg Novom ne interesuju najnovije mahinacije i igrarije opozicije i bivših koalicionih partnera, kaže za Radio Jadran, predsjednik OO DPS-a, Slobodan Radović Krušo.
Krušo: Smjena Radmana pravna besmislica
Portal AnalitikaIzvor

– Bez obzira što je smjenjivanje Andrije Radmana od strane Skupštine koja se raspustila, pravna besmislica, u naredna dva mjeseca, do izbora mi se na to nećemo osvrtati. Imamo važnijeg posla, da pokažemo našim građanima da jedino DPS može da obezbijedi rast, razvoj i napredak kakav Novi zaslužuje. Uostalom, jedino je DPS za samo dvije godine mandata stigao da ostvari blizu dvije trećine predizobrnih obećanja, što nas obavezuje, jer sve ono što obećamo mi smo sami sebi nametnuli da moramo sprovesti – navodi Radović.

On dodaje da je to velika odgovornost i težak posao, ali pošto ga rade „ne zbog sebe, nego zbog našeg grada, ljubavi prema njemu i zbog svih sugrađana“, to su odgovornost i posao koje će rado na sebe preuzeti.

– Opozicija neka kao i do sad štiti svoj interes i bavi se pokušajem da nas spriječi u ostvarivanju velikog posla za Herceg Novi, mi ćemo taj posao uprkos njima obaviti. Građani najbolje znaju šta je i koliko poboljšano u našem gradu za ove dvije godine, zahvaljujući tom poslu koji smo preuzeli – kada nam ukažu povjerenje da nastavimo naredne 4 godine, ovaj kratak zastoj i pokušaj opstrukcije od opozicije i bivših koalicionih partnera više neće biti važan – uvjeren je Radović.

Radio Jadran

Portal Analitika