Crna hronika

Krivična protiv tri fizička i jednog pravnog lica: Gradili bez dozvole

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Herceg Novi podnijeli krivičnu prijavu protiv tri fizička i jednog pravnog lica zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo građenje objekta bez građevinske dozvole.
Krivična protiv tri fizička i jednog pravnog lica: Gradili bez dozvole
Portal AnalitikaIzvor

''Naime, službenici ovog Odsjeka su, 24.02.2017 godine podnijeli krivičnu prijavu protiv S.Š (47) iz Republike Srbije, M.P (53) iz Republike Srbije, M.A. (49) iz Pljevalja i Društva sa ograničenom odgovornošću „SEDAM-ING“ sa sjedištem u Podgorici čiji je ovlašćeni zastupnik M.A, zbog osnovane sumnje da su izgradili objekat u grubim građevinskim radovima, bez prethodno pribavljene građevinske dozvole'', navodi se u saopštenju UP. 

Kako se sumnja, oni su ovo krivično djelo izvršili na način što su S.Š. i M.P.  prijavljeni kao investitori u građenju građevinskog objekta koji se nalazi u naselju Njivice, Herceg Novi, dok su M.A. i d.o.o. „SEDAM-ING“ navedeni kao izvođači radova na ovom objektu. 

''Oni su, sumnja se, izgradili objekat u grubim građevinskim radovima u osnovi površine oko 100m2, spratnosti: suteren, prizemlje i potkrovlje, bez prethodno pribavljene građevinske dozvole. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom i tom tužiocu je podnijeta  krivična prijava u redovnoj postupku zbog osnovane sumnje da su izvršili navedeno krivično djelo'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika