Muzika

Sean Paul: Beyonce je lansirala moju karijeru

Reper i rege muzičar Sean Paul, već dvije decenije hara svjetskom muzičkom scenom, a zasluge za svoj vrtoglavi uspjeh pripisuje divi muzičke scene Beyonce. Njihov zajednički duet “Baby boy” lansirao je karijeru popularnog Jamajčanina i napravio od njega internacionalnu zvijezdu.
Sean Paul: Beyonce je lansirala moju karijeru
Portal AnalitikaIzvor

- Dugujem joj zahvalnost jer je katapultirala moju karijeru. Numera sa njom, od muzičara sa Jamajke, napravila je svjetsku zvijezdu. Ona je jedna od najvećih i najuspješnijih umjetnica – pohvalio je Paul svoju koleginicu.

Tokom svoje karijere Sean Paul je imao prilike da sarađuje sa još jednim sjajnim vokalom - zvijezdom sa Barbadosa Rihannom. Duet “Break It Off” je 2005. godine osvajio sve svjetske top liste, a ovaj mega hit i danas je jedan od najtraženijih na plesnim podijumima.

son-pol-sea-dance

- Bila je to posebna saradnja. Doletjela je na Jamajku da bi snimala sa mnom, a ja sam pokuao da budem najbolji mogući domaćin i pokažem joj predine plaže, klubove, a obišli smo i muzej Boba Marlija – prisjeća se Paul druženja sa atraktivnom pjevačicom sa Barbadosa.

O legendarnosti muzičara iz Kingstona najbolje govori lista sjajnih izvođača sa kojima je snimio duete, među kojima su i Kylie Minogue, Jay Z, Enrique Iglesias, Santana, Major Lazer, Nicky Minaj, Missy Elliot i desetine drugih.

son-pol1

Zahvaljujući megahitu "Rockabye" koji je snimio sa sastavom Clean Bandit, duetu sa Siom "Cheap Thrills", kao i novim hitom "No Lie", a u kojem mu gostuje nova zvijezda u usponu Dua Lipa, Sean Paul dominira svjetskim top listama.

Sean Paul će premijerno nastupiti na ovogodišnjem Sea Dance-u, u subotu, 15. jula i prirediti završnu žurku ovogodišnjeg izdanja festivala!

Zbog velikog interesovanja, zalihe trodnevnih ulaznica po promotivnoj cijeni od 24,99 eura gotovo su na izmaku i moguće ih je kupiti po ovoj cijeni još samo u naredna tri dana, tj. sve do srijede 1. marta u ponoć, ukoliko do tada ne budu rasprodate.

son-pol2

Ovo je cijena sa 65% popusta u odnosu na finalnu i dostupna je samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta ili pasoš).

Ulaznice se prodaju u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta "Tobacco S Press" u 23 grada Crne Gore.

Portal Analitika