Sci/Tech

Nova Path of Exile liga počinje 3. marta

Predstojeći Path of Exile patch (2.6.0) na evropskim i američkim serverima stiže 3. marta i donosi takozvanu Legacy Challenge League. Nova liga će kao i svaka do sada ponuditi igračima svjež početak.
Nova Path of Exile liga počinje 3. marta
Portal AnalitikaIzvor

U Legacy Challenge League, igrači će u sebi imati svaku ligu koja je do sada bila, a igrači će moći da izmiješaju tri koje će biti aktivirane istovremeno kako bi kreirali iskustvo koje samo njima odgovara. Takođe, igrači će moći da nose Leaguestones koji će im omogućiti da uđu na potpuno novu verziju lige koja će imati pvoećanu težinu.

Dodatno tome u igri će biti ubačeni posebni itemi koji im daju mogućnost da putuju do posebnog mjesta koji će sadržati chest iz kojeg ispada jedan od 40 jedinstvenih relika.

Path of Exile je besplatna hack and slash igra, razvojnog tima Grinding gear Games. PoE je nastao po uzoru na legendarni Diablo 2, a stalnim updateima i izmjenama u igri drži dosta veliku bazu zadovoljnih igrača. Takođe, Grinding Gear Games, planira da ukine dobro poznate stepene težine koji vas tjeraju da tri puta prelazite istu kampanju, već od juna uvodi na dodatnih četiri još šest actova.

 </p>

Portal Analitika