Politika

Prva izborna konvencija Demokrata uskoro u Pljevljima

Demokratska Crna Gora održala je 21. februara sjednicu Inicijativnog odbora Demokrata Pljevlja. Sjednici su prisustvovali predsjednik Aleksa Bečić, kao i generalni sekretar, Boris Bogdanović, saopšteno je Portalu Analitika iz ove partije.
Prva izborna konvencija Demokrata uskoro u Pljevljima
Portal AnalitikaIzvor

Tokom razgovora sa koordinatorom Inicijativnog odbora, Milojicom Tešovićem i ostalim članovima ove opštinske organizacije, konstatovano je da Demokrate u ovoj opštini bilježe veliki priliv članstva i to nakon dana održavanja parlamentarnih izbora, na kojima je ovaj politički subjekt, takođe, ostvario impresivan rezultat u gradu na Breznici.

Analizirajući rezultate parlamentarnih izbora, predsjednik Bečić i članovi Inicijativnog odbora Demokrata Pljevlja podijelili su zadovoljstvo postignutim, naročito imajući u vidu da je riječ o subjektu koji se, takoreći, tek pojavio na političkoj mapi Pljevalja i Crne Gore.

Međutim, Demokrate su svojom pojavom uspjele da donesu potpuno novu vrijednost koju Pljevljaci svih vjera i nacija uviđaju i priznaju.

Tom i takvom podrškom ohrabrene, Demokrate su odlučile da otpočnu pripremne aktivnosti za sazivanje Prve izborne konvencije, na kojoj će se birati Opštinski odbor, kao i rukovodstvo Opštinskog odbora Demokrata Pljevlja, kaže se na kraju saopštenja DCG.

Portal Analitika