Fudbal

Kopitović: Borba za titulu je sada otvorenija

Mladost je u utorak došla do pobjede nad Petrovcem (1.0) koja je juče dodatno dobila na značaju. Remijem Budućnosti, aktuelni šampion smanjio je zaostatak za liderom na devet bodova, ali je i povećao prednost ispred trećeplasiranog Dečića na pet bodova.
Kopitović: Borba za titulu je sada otvorenija
Portal AnalitikaIzvor

“Borba za titulu sada je malo otvorenija, ali mi imamo svoje ciljeve i idemo utakmicu po utakmicu. Ima još mnogo da se igra do kraja”, rekao je Boris Kopitović, napadač Mladosti.

Na taj način se i zaboravlja nešto lošija igra Mladosti, koju su „romantičari” nadomjestili velikom borbenošću. Tri boda obezbijedio je Kopitović golom u finišu prvog poluvremena.

“Radili smo dobro tokom priprema, spremili se kako treba i maksimalno ozbiljno i koncentrisano ušli u meč sa Petrovcem. Ispoštovali smo dogovor i sa jednom ne previše dobrom, ali dosta borbenom igrom, došli do pobjede i zasluženo slavili”.

Nova pobjeda, i to na startu drugog dijela sezone, svakako će podići samopouzdanje ekipi Gorana Perišića.

“U ekipi vlada jako dobro raspoloženje. Idemo korak po korak i razmišljamo sada samo o teškom meču koji nas čeka u subotu”.

Sljedeći meč je dobra prilika za novu pobjedu, koja bi ponovo mogla da donese dosta benefita „romantičarima”, s obzirom na preostale mečeve narednog kola Telekom 1.CFL.

“Gostujemo ekipi Jedinstva, koja nema što da izgubi i može da bude veoma neugodna. Najvažnije je da budemo na svom maksimumu, da budemo borbeni i koncentrisani. Igrači Jedinstva kazniće svako naše opuštanje”, poručila je „devetka” Mladosti.

Arena

Foto: Iva Mandić

Portal Analitika