Fudbal

Stoičkov otkrio: Mesi je odlučio prije šest mjeseci

Hristo Stoičkov je šokirao španske novinare kada je otkrio nešto što, čini se niko nije znao: "Pa Mesi je produžio ugovor prije šest mjeseci". Ali to nije jedino što je Bugarin izjavio u Barseloni...
Stoičkov otkrio: Mesi je odlučio prije šest mjeseci
Portal AnalitikaIzvor

Jedan od najboljih fudbalera Barse svih vremena, stao je u odbranu svog kluba koji posljednjih neđelja ne igra na nivou na kojem to navijači očekuju. Konstantni napadi na tim, trenera Luis Enrikea, ali i Lionela Mesija dozlagrdili su Bugarinu koji to više ne želi da sluša:

"Tim dobro radi i nema potrebe da ih opravdavam. I moja generacija je bila u sličnoj situaciji, pa smo stigli do pehara u Atini. Ne želim da čujem više loše stvari o timu i Enrikeu! Nije istina da loše igraju, pa ovaj tim je osvojio sve što se moglo osvojiti! Napadate Luisa Enrikea, mjesto da ga pred revanš sa PSŽ-om potapšete po leđima i pustite ga da pripremi utakmicu kako treba, bez opterećenja, jer tu nemamo šta da izgubimo. Pod velikim su pritiskom svi, pa vidjeli ste da Mesi nije slavio Leganesa. Znam da neki novinari dobijaju pare da pišu maliciozno o nama", vikao je na predstavnike medija popularni Kamata (bodež) kako su ga prozvali navijači blaugrane.

Očigledno isfrustriran zbog medijskog linča Stoičkov je, kako je to uvijek i radio, odlučio da se sam razračuna i objasni narodu i medijima da njegova druga kuća nije u plamenu.

"Kažu da je ovo kraj jednog ciklusa, jedne generacija. Barsa traje toliko godina i svaki put izbaci nekog novog i pokupi trofeje. Čak i naša Barsa može da ima negativne rezultate. Ali, ovom timu ništa više ne možemo da tražimo, pa oni su osvojili sve o čemu drugi klubovi samo sanjaju!".

Pred Barsom je u Primeri jedan od najznačajnijih duela u drugom dijelu sezone, gostovanje Atlatiko Madridu na Visente Kalderonu.

"Mnogo je važno da slavimo u neđelju. Biće teško, ali ne i nemoguće", izjasnio se Bugarin.

Mozzartsport.com

Portal Analitika