TV / Film

Film ''Biser Bojane'' za Teleton

U noći kada se održavao prvi crnogorski Teleton, Milutin i Mima Karadžić, kao i ostali dio glumačke i filmske ekipe morali su da prisustvuju ranije ugovorenoj, prvoj premijeri filma Biser Bojane, u Beogradu, što ih je onemogućilo da prisustvuju tom događaju.
Film ''Biser Bojane'' za Teleton
Portal AnalitikaIzvor

''Međutim, to je bio i više nego dovoljan razlog da MM Production Montenegro, na čelu sa braćom Karadžić odluči da planirana premijera filma 3.marta u Splendidu bude humanitarnog karaktera, te da se karte prodaju svim prijateljima, sponzorima projekta, kao i ostalim zainteresovanim gradjanima, po cijeni od 5 eura, a sav prihod ode na račun Teletona, koji je još uvijek otvoren, za djecu oboljelu od karcinoma'', rečeno je u saopštenju.

Iz MM Prodoction Montenegro pozivaju sve zainteresovane kompanije i pojedince da se pridruže akciji i kupe na vrijeme svoje karte ili u dogovoru sa tom produkcijskom kućom uplate sredstva na račun Teletona sa naznakom ''Biser Bojane''.

''Pored ovog humanog gesta, glumci filma će upriličiti i druzenje sa nekoliko mališana koji su već prošli kroz proces liječenja karcinoma, par sati pred samu projekciju'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika