Fudbal

Trampa Reala i PSŽ-a od koje boli glava?!

Karimu Benzemi su odbrojani dani na klupi Real Madrida. Tako tvrde španski mediji. Francuski napadač vrlo vjerovatno igra posljednju sezonu u dresu Kraljevskog kluba koji polako priprema strategiju kako da ga što bolje unovči...
Trampa Reala i PSŽ-a od koje boli glava?!
Portal AnalitikaIzvor

U tu svrhu je održan sastanak Realovog predsjednika Florentina Pereza i prvog čovjeka Pari Sen Žermena, Nasera Al Kelaifija. Tema razgovora je bio Benzema i moguća trampa dva kluba u kojoj bi se Francuz vratio u domovinu, a suprotnom pravcu bi krenuo EdinsonKavani.

Bila bi to jedna od najvećih, ako ne i najveća trampa u istoriji fudbala!

Teško je procijeniti koji od dvojice napadača je trenutno vrjedniji, mada je Kavani svakako u boljoj formi. Ali u lakšoj konkurenciji i takmičenju. Isto su godište i cijena im je slična. Tržišna vrijednost im se procjenuje na oko 60.000.000 eura što znači da je moguća čista trampa bez doplata sa bilo koje strane.

Perez i Al Kelaifi su u jako dobrim odnosima i dva kluba su zahvaljujući tom odnosu imala tajni pakt „o nenapadanju“, odnosno nisu otimali igrače jedni drugima. Sada se javila obostrana želja za dovođenjem napadača.

U Realu su procijenili da je Benzema završio svoj ciklus na Bernabeu i da mu forma može samo padati. Promjena kluba bi prodrmala francuskog napadača i selidba na Park prinčeva bi mogla da ga vrati u top formu. Kavani je i ranije bio želja Kraljevskog kluba, poslije odlaska Ibrahimovića igra fenomenalno, ali naravno da ne bi odbio Real Madrid. 

Portal Analitika