Crna hronika

Knežević negirao krivicu za incident u parlamentu

Poslanik DF –a Milan Knežević saslušan je u Osnovnom tužilaštvu zbog nedavnog incidenta u parlamentu sa poslanicima DPS-a Luiđom Škreljom i Miodragom Vukovićem, prenosi Antena M.
Knežević negirao krivicu za incident u parlamentu
Portal AnalitikaIzvor

„Moj branjenik je saslušan u vezi sa događajem koji se dogodio u Skupštini 15. februara u Skupštini, a odnosi se na verbalni sukob koji je osumnjičeni Milan Knežević imao sa članovima DPS-a Luiđom Škreljom i Miodrag Vukovićem. Njemu se na teret stavljaju dva krivična djela: ugrožavanje sigurnosti i nasilničko ponašanje. Knežević je danas detaljno pred tužiocem opisao šta se dogodilo tog dana, i naravno negirao da je počnio krivično djelo i da ima bilo kakve krivice u tome“, saopštila je za Antenu M advokat Kneževića, Andrijana Razić.

Podsjećamo, prošle sedmice funkcioneri Demokratskog fronta Milan Knežević, Branko Radulović i Milutin Đukanović negirali su tokom saslušanja u Centru bezbjednosti da su vrijeđali na nacionalnoj osnovi poslanike Demokratske partije socijalistau holu parlamenta 15. februara.

“Pozivam sve da objave sve video zapise snimke. Ako se na bilo kom bude vidjelo da vrijeđam na nacionalnoj osnovi spreman sam da istog momenta napustim politiku”, kazao je ranije Knežević.

On je rekao da nije bilo nikakvog fizičkog kontakta niti mu je bila namjera da se sa bilo kim fizički obračunava.

Milutin Đukanović je ocijenio da je da se radi o progonu poslanika DF-a.

Antena M

Portal Analitika