Društvo

Pronađen dječak Aron Ahmetović

Neposredno nakon što je objavljena vijest o njegovom nestanku, porodica je pronašla petnaestogodišnjeg dječaka Arona Ahmetovića iz Podgorice, saopšteno je Portalu Analitika iz Uprave policije.
Pronađen dječak Aron Ahmetović
Portal AnalitikaIzvor

Dječak je, kako je njegova majka Jelica rekla za TVCG pronađen u blizini „Gintaša“.

„Aron se osjeća dobro“, kazala je Jelica.

Jelica je navela je u prijavi policiji, u koju je TVCG imala uvid, da je Aron posljednji put viđen juče oko 12 sati kada je otišao iz porodične kuče u ulici Spasa Nikolića.

Aron je dijete s posebnim potrebama.

Majka dodaje da je s porodicom bezuspješno tražila Arona sinoć od 20 sati.

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica intenzivno su radili na pronalasku dječaka Arona Ahmetovića (15) iz Podgorice čije je udaljenje od kuće danas prijavila njegova majka, saopšteno je Portalu Analitika iz Uprave policije.

Naime, majka dječaka je danas, 21. februara 2017. godine oko 02,20 časova, došla u CB Podgorica i prijavila da se Aron dan ranije, dakle 20. februara, nije vrato kući nakon što je oko 12,00 časova izašao iz porodične kuće u Staroj varoši u Podgorici.

-Službenici  CB Podgorica su, budući  da  je riječ o maloljetnom licu, odmah i bez odlaganja preduzeli aktivnosti na pronalasku dječaka. Pretraživali su teren, između ostalog i mjesta gdje se dječak kretao ili gdje bi se mogao kretati. Obavljeno je više razgovora sa licima koja su bila u kontaktu sa dječakom.Službenici CB Podgorica će preduzeti sve zakonom propisane aktivnosti kako bi se ispitale sve pojedinosti koje su dovele do udaljenja maloljetnog Arona od kuće- saopšteno je iz Uprave policije.

 

Portal Analitika