Crna hronika

Mijović i Ulama treba da se izjasne o optužbama

Darko Mijović (26) i Vladimir Ulama (23) koji se terete za teško ubistvo na podmukao način Petrovčanina Nemanje Medina (24) danas će biti saslušani u Višem državnom tužilaštvu.
Mijović i Ulama treba da se izjasne o optužbama
Portal AnalitikaIzvor

Kako je Pobjeda objavila, Više tužilaštvo je za osumnjičene prekvalifikovalo djela. Ulama i Mijović do sada su se teretili za otmicu Medina, dok je Bogdan Milić bio označen kao pomagač u otmici.

Tužilaštvo je i protiv Milića prekvalifikovalo krivično djelo, pa ga sada tereti za pomoć učiniocima nakon ubistva Medina.

Pod istragom su i Zoran Muhadinović i Marko Vujačić, ali Tužilaštvo, za sada, protiv njih nije prekvalifikovalo krivično djelo pa se i dalje terete za pomoć učiniocima nakon izvršenog krivičnog djela.

Policija i vojska od 8. jula gotovo svakodnevno pretraživali su Skadarsko jezero i teren u reonu Crmnice – Virpazara – Rijeke Crnojevića, ali tijelo Medina do danas nije pronađeno.

Samo nekoliko dana nakon što je prijavljen nestanak Medina, Mijović se našao pod lupom policije zbog sumnje da je umiješan u ovaj slučaj. Pažnju na sebe tada je skrenuo i Ulama, Medinov prijatelj, koji je iznenada nestao nakon što je policija sa njim obavila informativni razgovor.

Izvor: Pobjeda

Portal Analitika