Pet medalja za Mata Leao A-Force u Sarajevu

Istočnoevropski open u brazilskom džiu dzicu-u koji je okupio preko 200 seniora i juniora iz Austrije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine održan je prošle subote u Sarajevu.
Pet medalja za Mata Leao A-Force u Sarajevu
Portal AnalitikaIzvor

Podgoricki klub Mata Leao A-Force nastupio je sa pet takmicara, a osvojeno je isto toliko medalja – zlato, tri srebra i bronza.

U konkurenciji juniora teškaša najsjajnijim odličjem okitio se Đorđe Krstajić, koji je do prvog mjesta došao s tri pobjede.

Duplo srebro pripalo je Nikoli Peroviću, u konkurenciji seniora plavih pojaseva do 88 kilograma i u apsolutnoj kategoriji.

U superteškoj kategoriji bijelih pojaseva istakao se Dražen Vujošević sa srebrnom medaljom, dok je Srđan Bošković osvojio bronzu u diviziji purpurnih pojaseva.

“Nakon fantastičnog nastupa Marka Jokmanovića u Njujorku došao je red na drugo takmičenje u sezoni. Naši takmičari su se čak četiri puta našli u finalnim mečevima, što je jasna najava dobre forme u ovoj godini, a najvažniji nastupi tek predstoje. Kao i svake godine, Istočnoevropski open je opravdao očekivanja i protekao je u odličnoj organizaciji i borbama, na čemu čestitamo našim sportskim prijateljima ABS Bushido iz Sarajeva”, izjavio je Mladen Jokmanović, trener kluba Mata Leao A-Force, koji je ujedno bio i rukovodilac suđenja na ovom takmičenju.

Portal Analitika