Politika

DPS predala izbornu listu za izbore u Nikšiću

DPS je predstavila kandidate za odbornike, a Grbović je rekao da je njegov izbor za nosioca liste logičan slijed s obzirom na rezultate lokalne vlasti u prethodne četiri godine, na čijem je čelu.
DPS predala izbornu listu za izbore u Nikšiću
Portal AnalitikaIzvor

"Bez lažne skromnosti, radili smo domaćinski, postigli izvanredne razloge, kao i započeli nove investicione poduhvate za naredni period što se mora realizovati. Sigurno je da bi dolaskom nekog drugog došlo do zastoja, zbog čega moramo ostvariti ubjedljivu pobjedu, koja je više nego sigurna“, rekao je Grbović.

On je naveo urađene projekte, poput izgrađenih saobraćajnica, vodovoda, energetskih objekata, oživljene inddustrijske kapacitete, a ukazao je i na pomoć pruženu mladim preduzetnicima. 

Kao primjer započetih investicija, Grbović je naveo nastavak rekonstrukcije gradskog Trga na kome bi „ za 20 dana trebalo da počne popločavanje nikšićkim autentičnim kamenom i izgradnja okolnih trotoara“.

Prema njegovim riječima, u narednom periodu treba da se riješi i dugogodišnji problem Doma revolucije, počne gradnja Doma za stare i realizacija niza drugih velikih projekata.

MINA

Foto: niksic.me

Portal Analitika