Društvo

I danas višesatna isključenja

Djelovi više crnogorskih opština danas će biti po nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
I danas višesatna isključenja
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

Brojila će u Ulcinju dobiti Đerane, centar Štoja i Femići a u Herceg Novom Zelenika, Lozničko, Njegoševa, Kuti, Njegoševa, Igalo – servisna zona, Stari kino, Kuti, Kumbor i Đenovići.

U barskim naseljima Polje, Čeluga, Tomba i Miljanov most takođe će biti ugrađivana brojila.

Zbog radova na kablu između trafostanica Centar i Ljubović od deset do 14 sati, bez napajanja strujom ostaće krug Titex-a, dio Dahne, Dajbabe i Botun.

Od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Donjih Kokota, zbog radova u reonu trafostanice Donji Kokoti 1.

Na Cetinju zbog radova u trafostanici Lastva Čevska deset i 30 do 11 sati i 30 minuta bez struje ostaće Lastva Čevska.

Od 11 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom će ostati potrošači iz Gornje Morače u Kolašinu.

U Herceg Novom zbog radova na dalekovodu Podi-Kumborod deset deset do 12 sati, biće smanjena pouzdanost napajanja potrošača na području Zelenike, Kumbora i Baošića.

U Nikšiću od deset do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači u ulici Krsta Kostića (Karingtonke) a od 12 sati i 30 minuta do 16 sati bez napajanja biće potrošači iz ulice Beogradska (Integralovo naselje).

U Plavu će od devet do 16 sati, bez struje ostati Brezojevice.

U Pljevljima će, od deset do 14 sati, bez struje biti Podgorička ulica i selo Nange, a od deset do 13 sati potrošači na područiju Vrbice, Lađane, Kruševa, Drgaša i Kakmuža.

U slučaju lošeg vremena radovi će biti odgođeni.

Mina

Portal Analitika