Politika

Pavićević: Neophodan zajednički opozicioni stav

Zajednički opozicioni stav, u situaciji opterećenoj posljednjim dešavanjima je neophodan, ocijenili su iz Socijalističke narodne partije, i dodali da se aktivnosti Tužilaštva tempiraju tako da se politički i izborno zloupotrebljavaju od onih kojima najmanje odgovaraju promjene u Crnoj Gori.
Pavićević: Neophodan zajednički opozicioni stav
Portal AnalitikaIzvor

Administrativni odbor danas je jednoglasno dao odobrenje za krivično gonjenje i određivanje pritvora poslanicima Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću, na zahtjev Specijalnog državnog tužilaštva. 

Potpredsjednica SNP-a, Danijela Pavićević, ukazala je da je neophodan zajednički opozicioni stav u situaciji opterećenoj poslednjim dešavanjima, koja kako je kazala, po svemu sudeći, predstavljaju dolivanje ulja na vatru ionako pregrijane političke scene u Crnoj Gori.

„Teško je oteti se utisku da se određene radnje i aktivnosti Tužilaštva tempiraju tako da se politički i izborno zloupotrebljavaju od onih kojima najmanje odgovaraju promjene u Crnoj Gori“, navela je Pavićević.

Ona je podsjetila da je čitava opozicija odluku o bojkotu parlamenta donijela jedinstveno.

„Pa očekujemo da takvi odgovori i dogovori budu i u narednom periodu vezano za sve ostala pitanja“, zaključila je Pavićević.

Portal Analitika