Politika

Mandić: Neka se Katnić samouhapsi

Niko ne može da zaplaši Demokratski front. Oni gube Nikšić, zbog toga je ovaj cijeli cirkus, poručio je lider DF-a Andrija Mandić na podgoričkom aerodromu. Po povratku iz Beograda, Mandića su na aerodromu dočekali rukovodioci DF-a. Na pitanje novinara da li će se opirati hapšenju, Mandić je odgovorio: "Kakvo hapšenje, neka se Katnić samouhapsi!", prenosi Portal RTCG.
Mandić: Neka se Katnić samouhapsi
Portal AnalitikaIzvor

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić podnio je, 10. februara, Skupštini Crne Gore zahtjev za odbrenje za krivično gonjenje i određivanje pritvora protiv poslanika Andrije Mandića i Milana Kneževića. Skupštinski Administrativni odbor izglasao je danas ukidanje imuniteta Mandiću i Kneževiću. Sjednica Skupštine zakazana je za srijedu.

Mandić je večeras kazao da je Milo Đukanović izgubio kompas.

"Ima tu nekoliko poslušnika, bijednih i jadnih ljudi i sva igra je bila u tome da se zaplaši DF, da nas nekako povežu sa određenim kriminalnim radnjama koje u suštini ne postoje", kazao je Mandić.

On tvrdi da se 16. oktobra ništa nije desilo u Crnoj Gori. "Nije bilo čak ni onih čuvenih praćki", kazao je jedan od lidera DF-a.

Ovaj cirkus i predstava, kaže Mandić, pravi se samo zbog toga što oni gube Nikšić", rekao je Mandić.

Dodao je da će se predjedništvo Demokratskog fronta sjutra obratiti javnosti. "Izaći ćemo sa konkretnim stavom", poručio je on.

Ranije danas, Nebojša Medojević je optužio predsjednika DPS-a Mila Đukanovića da je naredio Specijalnom državnom tužiocu Milivoju Katniću da zatraži ukidanje imuniteta i hapšenje Andrije Mandića i Milana Kneževića.

Portal RTCG

Video: Portal Antena M

Portal Analitika