Politika

Mandić: Farsa iza koje stoji Milo Đukanović

“Ne bih da komentarišem odluku Administrativnog odbora, ali znam da iza toga stoji diktator Milo Đukanović, koji 30 godina vlada Crnom Gorom i da mu je cilj da se sa političkim protivnicima obračuna, tako što bi da ih vodi u zatvor”, rekao je za N1 Andrija Mandić, poslanik Demokratskog fronta.
Mandić: Farsa iza koje stoji Milo Đukanović
Portal AnalitikaIzvor

On je dodao da je za njih posebno opasno to, da se ništa nije desilo u Crnoj Gori 16. oktobra i da nije bilo nikakvog državnog udara, nije bilo oružja, kao ni, kako kaže, famoznih praćki koje je prikazivao državni tužilac.

Mandić tvrdi da je od te priče jedino korist imao Milo Đukanović i njegova Demokratska partija socijalsita, jer danas od toga prave veliku predstavu pred izbore u Nikšiću. Zato, kako kaže, pokušavaju da uhapse lidere opozicije i pokušavaju da ih ponize tako što bi im se odredilo nekakvo pritvaranje.

"Nema tu nikakvih kriminalnih organizacija, tu postoji samo jedna predstava i jedna farsa, koju je osmislio Milo Đukanović zajedno sa svojom ekipom i danas misli da može da zaplaši opoziciju u Crnoj Gori. Čitava priča počiva na činjenici da se sa ovim radnjama i postupcima pokušaju zaplašiti opozicioni političari", rekao je Mandić.

N1info.com

Portal Analitika