Politika

PzP HN: Nećemo dozvoliti zataškavanje pronevjere društvene imovine

Na održanoj sjednici Opštinskog odbora Pokreta za promjene Herceg Novi konstatovano je da je veliki broj građana na parlamentarnim izborima podržao pobjedničku kampanju Demokratskog Fronta, te je rukovodstvo Pokreta za promjene izrazilo zahvalnost svim slobodnim građanima Herceg Novog koji su upravo u ovom političkom savezu prepoznali iskrene borce za promjene, saopšteno je Portalu Analitika iz OO PzP HN.
PzP HN: Nećemo dozvoliti zataškavanje pronevjere društvene imovine
Portal AnalitikaIzvor

Jedan od zaključaka sastanka OO PzP Herceg Novi je i taj da će u narednom periodu pažljivo osluškivati želje i potrebe građana, i nastojaće da ih u skladu sa svojim ingerencijama uvaži.

Takođe, snažno će se boriti protiv novih prevara opozicionih birača. Od njihovog izbora profitirali su samo oni koji su u bliskoj sprezi sa režimom odlučili da rasprodaju i ono malo što je ostalo u Novom, navode iz ove partije.

Pokret za promjene neće dozvoliti zataškavanje starih slučajeva pronevjere društvene imovine, jer pored prava koja se stiče osvojenim glasovima, mora se apostrofirati i odgovornost na koju smo svi izgleda, zaboravili – poručeno je sa sastanka OO Pokreta za promjene Herceg Novi, kaže se na kraju saopštenja pres službe PzP-a.

Portal Analitika