Abiznis

I februar može biti ružičast

Umjesto da ranite na autobusku stanicu, ili par dana unaprijed odlazite na istu, izlazite po sivim i kišnim danima, kako biste obezbjedili svoje mjesto u autobusu, sada vas od vaše karte dijeli par klikova mišem.
 I februar može biti ružičast
Portal AnalitikaIzvor

Portal za online kupovinu autobuskih karata, Busticket4.me svojim korisnicima koji putuju čuva sadržaj novčanika, i zloglasni februar učini ekonomski vedrijim mjesecom.

Sam proces kupovine autobuskih karata nikada nije bio brži i jednostavniji.

A, u februaru mjesecu i jeftiniji.

Maksimalno uprošćena online kupovina autobuskih karata, čak i za manje tehnološki obrazovane generacije, stigla je u vidu portala Busticket4.me

U akciji koja će trajati tokom februara, ovaj portal je u saradnji sa prevoznicima iz države i regiona, za svoje putnike obezbjedio je široku lepezu povoljnosti.

Popusti na linijama unutar zemlje i prema inostranstvu će se kretati od 10% do čak 50%

Najzanimljiviji dio ponude je karta, za svega jedan euro.

U zavisnosti od prevozničke firme, relacije, popunjenosti kapaciteta autobusa i datuma putovanja, putnicima će biti na raspologanju ograničen broj karata po promotivnoj cijeni.

U okviru jedne kupovine svaku drugu ili treću kartu, platiće jedan euro.

Prevoznici koji su se do sada priključili akciji su Božur, Royal Travel, Jadran Line, Lalatović Travel, Radulović prevoz, Ortak, Bošković prevoz, Glunex, Drum, Striković. Neke od destinacija koje će se naći u ovoj akcijskoj ponudi su Beograd, Kragujevac, Čačak, Dubrovnik, Bijeljina, Herceg Novi, Bijelo Polje, Cetinje i mnoge druge.

Destinacije i putovanja će se svakog dana mijenjati, a informacije putnici mogu pratiti putem portala Busticket4.me, Twitter-a i Instagrama-a ili na našoj Facebook stranici.

Ovdje se takođe nalaze 100% tačni redovi vožnje, jer ih portalu dostavljaju sami prevoznici.

Uživajte u povoljnostima, putovanju, krajoliku i povratku kući.

Portal Analitika