Politika

OO DPS NK: Kratkoročne laži DF-a

Laži Demokratskog fronta više ne traju ni jedan jedini dan, već se njihovo demaskiranje mjeri satima i minutima. Tako je bilo i sa njihovom najnovijom izmišljotinom da DPS skriva sadašnjeg i budućeg predsjednika Opštine Veselina Grbovica, i to baš kad je jednoglasno odlučeno da on bude nosilac naše liste za Nikšić, kazali su u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika iz OO DPS-a Nikšić.
OO DPS NK: Kratkoročne laži DF-a
Portal AnalitikaIzvor

“Ponosno izlazimo pred građane sa rezultatima koje je ostvarila lokalna uprava na čelu sa Grbovićem u prethodnom periodu, i sa najboljim programom koji je u potpunosti realan, ostvariv i predstavlja nastavak ubrzanog razvoja Nikšića i tokom naredne četiri godine. Za razliku od DF-a, svi u DPS-u smo na jedinstvenom zadatku, u prvim redovima i svi u vidokrugu Nikšićana, koji će 12. marta cijeniti šta smo mi, a šta oni radili u proteklom periodu”, kazali su u DPS-u.

Prema njihovim riječima, dok je DPS, kroz realizaciju svog izbornog programa, radio na razvoju Nikšića i Crne Gore, DF je pokušavao u nekoliko navrata da destabilizuje i sruši državu.

“Njegovi lideri su pozivali na krvave pirove, najavljivali sječu glava, bojkotovali rad Parlamenta, a za to primali plate od građana i o njihovom trošku putovali po inostranstvu, nekad kod nalogodavaca, a nekad da bi po holovima međunarodnih institucija presrijetali zvaničnike da bi ih silom na sramotu ugurali u svoja saopštenja i na fotografije. Jedino u čemu su uspjeli, jeste da budu vječiti gubitnici svih crnogorskih izbora, a tu će “titulu” zadržati i nakon 12. marta, jer pred Nikšićanima nikad nije bio lakši izbor – sigurnim korakom za naš grad i za Crnu Goru”, ističu u Opštinskom odboru DPS Nikšić.

Portal Analitika