TV / Film

Poznato koji muzičari će nastupiti na dodjeli Oskara

Ceremonija dodjele najvažnije filmske nagrade biće održana 22. februara, a sada su poznata i imena muzičkih gostiju.
Poznato koji muzičari će nastupiti na dodjeli Oskara
Portal AnalitikaIzvor

Dodjelu Oskara vodiće Džimi Kimel, a održaće se u Kodak Teatru u Los Anđelesu, prenosi MTV.

Variety je sada objavio kako će nastupiti nominovani za Najbolju originalnu pjesmu - Džastin Timberlejk, Lin-Manuel Miranda i Sting, kao i Džon Ledžend.

Timberlejk će izvesti svoju pjesmu "Can't Stop The Feeling" iz crtanog filma "Trolovi", Miranda će pjevati "How Far I'll Go" ("Moana/Vajana") dok će se Sting predstaviti pjesmom "The Empty Chair" iz filma "Jim: The James Foley Story’".

Džon Ledžend će otpjevati dvije pjesme koje u filmu "La La Land" pjevaju Ema Stoun i Rajan Gosling - "Audition (The Fools Who Dream)" i "City Of Stars".

"Oduševljeni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu na dodjeli Oskara ovim vrhunskim svjetskim umjetnicima," rekli su producenti šoua Majkl De Luka i Dženifer Tod u svojoj izjavi.

"Ovi nastupi neće slaviti samo pet izvanrednih nominovanih originalnih pjesama, već i uloge koje muziku igra u filmovima", dodali su.

Film "La La Land" je glavni kandidat na 89. dodjeli Akademskih nagrada sa čak 14 nominacija, a to uključuje i one za najboljeg režisera (Dejmijan Šazele), najbolju glavnu glumicu (Ema Stoun) i najboljeg glavnog glumca (Rajan Gosling).

Izvor: N1

Foto: REUTERS/John Gress

Portal Analitika