Turizam

KNEŽEVIĆ: Spremili smo specijalne ponude za Dan zaljubljenih i Osmi mart

„Four Points by Sheraton“ je jedan od 11 brendova svjetske hotelske kompanije „Starwood“, koja posjeduje više od 200 hotela u više od 30 zemalja svijeta. Hotel u Kolašinu je najnoviji rizort u regionu, savremenog stila, koji kombinuje dizajn planinskog i ski hotela sa karakterističnom ponudom i uslugom, kazala je za Portal Analitika menadžerka prodaje i marketinga ovog renomiranog smještajnog objekta, Jovana Knežević.
KNEŽEVIĆ: Spremili smo specijalne ponude za Dan zaljubljenih i Osmi mart
Portal AnalitikaIzvor

Nakon što je Hotel „Lipka“ zvanično prestao sa radom 1. jula, ovaj objekat je renoviran po standardima brenda „Four Points by Sheraton“ kome od tada pripada.

- Naš hotel posjeduje 72 sobe, uključući 15 apartmana, zatim restoran i bar koji rade cijelog dana, spa centar na 270 kvadratnih metara, fitnes centar i odgovarajuće objekte za parking. Kako bismo ispunili obećanje brenda i pružili gostima ono što im najviše treba, tu su prepoznatljivi „Four Points“ krevet, bežični internet u svim prostorijama, energetski doručak kao i prepoznatljivi program „Best Brew“ - navela je ona.

Knežević je takođe podsjetila kako je „Starwood“ i njegove prateće brendove prošle godine otkupio „Marriott“, tako da sada pripadaju najvećoj hotelskoj grupaciji na svijetu, sa više od 30 brendova.

- Ono što bih izdvojila za naredni period jeste paket za Dan zaljubljenih koji uključuje smještaj za dvije osobe na bazi noćenja s doručkom, svečanu večeru sa flašom pića uz živu muziku, a cijena je 139 eura. Što se tiče samo svečane večere, cijena za dvoje je 50 eura, a takođe je uključena flaša vina. U narednom periodu biće i paketa za Osmi mart, koji je cijenom sličan - 139 eura za dvije osobe. U planu su nam i posebni paketi za Uskrs, prvomajske praznike, kao i za ljeto, a sve ćemo objaviti na našem sajtu www.fourpointskolasin.com - najavila je sagovornica Portala Analitika.

Ona dalje navodi kako su u upravi izuzetno zadovoljni dosadašnjom posjetom. Svoja vrata otvorili su pred novogodišnje praznike, a zvanično će biti otvoreni 1. marta.

- Što se tiče zimske sezone, tu je tržište Albanije na prvom mjestu. I domaći gosti su veoma zadovoljni, žele da posjete ovaj hotel i vide što novi brend „Four Points by Sheraton“ nudi. Zato sam sigurna da će gostiju biti sve više - smatra ona.

Knežević za ovu godinu najavljuje nova proširenja kapaciteta i usluga, jer je prva rekonstrukcija planirana već nakon ljetnje sezone.

- Tada će biti dodato nekoliko većih apartmana. Svi željno iščekujemo i taj bazen, koji nije imao raniji Hotel „Lipka“. Biće još nekih novih stvari u samoj ponudi hotela, počev od restorana koji će biti obogaćen novim sadržajima - precizirala je naša sagovornica.

K.J.

Portal Analitika