Politika

DNP Bijelo Polje: Puna podrška Čađenoviću i Bajčetiću

Na sjednici Opštinskog odbora Demokratske narodne partije Bijelo Polje, kojoj je prisustvovao predsjednik DNP Milan Knežević, najoštrije je osuđen nastavak progona DF-a od strane režima Mila Đukanovića i iskazana puna podrška uhapšenim članovima DF-a Mihailu Čađenoviću i Nikoli Bajčetiću.
DNP Bijelo Polje: Puna podrška Čađenoviću i Bajčetiću
Portal AnalitikaIzvor

Kako je Portalu Analitika saopšteno sa sjednice, zauzet je stav da svaki novi atak na funkcionere i simpatizere DF-a može eskalirati u oblike građanske nestabilnosti, uz uvjerenost da postojeći progoni čine DF snažnijim i odlučnijim u borbi za povratak Crne Gore vladavini prava.

-Ukazano je da su diktatorski progoni od strane režima Đukanovića očit primjer pretjerane nervoze vlasti pred nikšićke izbore, u providnoj trci da zadobije povjerenje građana grada koji je uništila i razdijelila tajkunima.  Na sjednici bjelopoljskog OO DNP iskazana je puna podrška ideji organizovanja narodnog konsultativnog referenduma po pitanju eventualnog učlanjenja Crne Gore u NATO. Istaknuto je da će Opštinski odbor DNP, kao i većina građana Bijelog Polja, nesumnjivo dati svoj puni doprinos u realizaciji ovog referenduma, jer je većinsko mišljenje građana Crne Gore protivno učlanjenju u ovaj agresivni vojni savez- navedeno je u saopštenju.

Opštinski odbor DNP iskazao je punu podršku predsjedniku Milanu Kneževiću na svim dosad obavljenim, brojnim i uspješnim međunarodnim aktivnostima. Na sjednici je jednoglasno potvrđena odluka Predsjedništva DNP o izboru Jelene Kljajević za novog predsjednika OO DNP Bijelo Polje.

Portal Analitika